Snygga fälgar

Har man en snygg bil så vill man gärna sätta på snygga fälgar på den också, det kan också vara så att fälgarna förhöjer bilens utseende avsevärt så att om du har en lite risigare bil så kan den se bättre ut med ett par snygga fälgar.

Varför snygga fälgar

Vissa anser att bilens värde kan höjas med ett par snygga fälgar, och så kan det säkert vara i vissa fall. Helt klart att bilen får ett annat utseende med nya fälgar och frågan är vad som passar bäst på din bil. Att välja aluminiumfälgar är populärt idag mycket för den rena och fräscha designen.bil fälg

Vilken typ av fälg

Du kanske vill ha en femekrad fälg till din bil för att få ett klassiskt utseende eller en fälg som gör att din bil får en något tuffare stil, hos Masterwheels.se hittar du garanterat den fälg som passar dig. Ta dig en titt och sök via ditt registreringsnummer eller bilmodell. Du kan också söka efter däckdimension för att hitta fälgar som passar dig och din stil.

Ta hand om fälgarna

Bilen tvättar vi regelbundet och tar oftast fälgarna med den gamla svampen när vi tvättat bilen klart. Har man nu kostat på bilen snygga fälgar så behöver dessa få den omvårdnad de kräver, det går inte bara att svabba av dessa när man tvättat bilen. Via Motormännen så får du bra tips på hur du ska rengöra och sköta om dina fälgar, ja hela bilen faktiskt.

Jodie Lakin