Gör hojjen snygg för bilder

Om du är en fotograf så kanske du har en hemsida, en blogg eller ett Instagram-konto där du kan lägga upp dina snyggaste bilder? Om du är intresserad av att ta smakfulla bilder så finns det många trick du kan använda sig av. Klicka här för förslag.

Romantiska bilder

För dig som är intresserad av cyklar eller motorcyklar kan du kombinera det med din fotografihobby. Om du arrangerar din rostiga cykel från 50-talet i en fin miljö så kan du få riktigt snygga retro-bilder. Några exempel på miljöer är en kullerstensgata i den äldre delen av stan, eller i en trädgård med en picknickkorg på pakethållaren. Du kan även arrangera blommor i en cykelkorg eller använda dig av en person som agerar modell.

Var kreativ

Om du hellre vill ha foton som associerar till sport så välj miljö och rekvisita för den typ av bild. Exempelvis en landsväg eller i skogen. Du kan också välja att ha med en modell i sportkläder för att ytterligare höja intrycket av aktivitet och fart. Men det går självklart att använda dig av helt orelaterad rekvisita. Du kan bara låta din fantasi och kreativitet flöda för att skapa de bästa bilderna i ditt tycke. Så fånga ljus, miljö och cykel på foto helt efter din fantasi.

Uncategorized

Jodie Eriksson